Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Prohlédnout fotku

Galerie fotek > Růžové srdce - fotopostup První fotka Předcházející fotka Další fotka Poslední fotka
04pict7353_t2.jpg
Bonbonovou hmotu jsem si připravila z Opičáků JOJO. Rozdělila jsem si bonbony podle barev. Oranžové a červené jsem dala do větší skleněné mísy, bylo jich asi 10, přidala jsem lžíci vody a dala rozpustit do mikrovlnky. Za cca 10 vteřin byla z bonbonů kaše. Pozor, je to hodně horké. Přisypala jsem hodně moučkového cukru a míchala a míchala. Lepilo se to nejprve hrozně, ale vydržela jsem a přisypávala cukr, až byla připravena pěkná hmota s konzistencí plasteliny. Studený dort jsem potřela navrchu i po stranách zbytkem krému. Hmotu jsem rozválela na Solamylem posypané desce do tenka a položila na dort. Pak jsem vše nahoře i po stranách rukou opatrně uhladila, nůžkami odstřihla přebytečnou hmotu, tu jsem použila na růžičky, a kraj hmoty zasunula pod dort. Pak jsem se dala do jednoduchých stáčených růžiček z malých proužků hmoty. Lepila jsem je vodou.

Datum: 27.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Rozměr: 800 x 600 pixely
Velikost: 36.49kB
Zobrazené: 520
Vygenerované za: 0.03 sekund
4,413,678 návštěv