Poslední články
Navigace
Toplist
Prohlédnout fotku
Galerie fotek > Růžové srdce - fotopostup | ![]() |
![]() |
Poprvé jsem zkoušela udělat geniální mramorový korpus. Z ušlehaného piškotového těsta jsem odebrala třetinu, do té přidala kakao, až byla hezky tmavá. Do připravené formy jsem dala lžíci tmavého těsta, na ně 2 lžíce světlého těsta, na to zase 1 lžíci tmavého a na ně 2 lžíce světlého. Tak jsem to opakovala s celou dávkou těsta. Těsto se samo rozlilo do takového nádherného vzoru.
Datum: 27.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Rozměr: 800 x 568 pixely
Velikost: 74kB
Zobrazené: 541
Datum: 27.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Rozměr: 800 x 568 pixely
Velikost: 74kB
Zobrazené: 541