Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Prohlédnout fotku

Galerie fotek > Růžové srdce - fotopostup Další fotka Poslední fotka
01pict7348_t2.jpg
Poprvé jsem zkoušela udělat geniální mramorový korpus. Z ušlehaného piškotového těsta jsem odebrala třetinu, do té přidala kakao, až byla hezky tmavá. Do připravené formy jsem dala lžíci tmavého těsta, na ně 2 lžíce světlého těsta, na to zase 1 lžíci tmavého a na ně 2 lžíce světlého. Tak jsem to opakovala s celou dávkou těsta. Těsto se samo rozlilo do takového nádherného vzoru.

Datum: 27.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Rozměr: 800 x 568 pixely
Velikost: 74kB
Zobrazené: 541
Vygenerované za: 0.04 sekund
4,413,623 návštěv