Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Hiearchie článků

Krém "Pacholík"

300 ml smetany ke šlehání (může být i rostlinná, pokud je kvalitní)
1 sáček vanilkového pudinku BEZ VAŘENÍ Creme Olé Dr. Oetker
cca 4 lžíce moučkového cukru (podle chuti i víc)
200 až 250 g zakysané smetany
1 vanička měkkého tvarohu bez tuku


Smetanu vyšleháme s cukrem a pudinkovým práškem do tuhého krému, pak přidáme tvaroh a zakysanku a krátce dobře prošleháme. A je hotovo. Krém chutná jako dřív pacholík nebo pribináček :-)
Lze ho použít do dortu, na obmazání dortu před potažením marcipánem nebo fondánem, doporučuji máslo nebo máslový krém. S tímto krémem Pacholík se ale dají hezky zdobit krémové dorty, mufinky a dezerty. Lze kombinovat s kakaovým i světlým korpusem a s nejrůznějším ovocem.
Vygenerované za: 0.02 sekund
2,738,208 návštěv