Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Informace o albu

01_16.jpg
Album: Smrčky - fotopostup
Postup z roku 2009. Smrčky jsem dělala z mléčné hmoty, salkové hmoty i belgického fondánu. Vše jde použít. S pravým marcipánem by to šlo taky.
Počet fotek: 9
Poslední fotku přidal/a cukrarinka dne 25.01.2013 08:19

Prohlédnout album

Galerie fotek > Smrčky - fotopostup


01_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 818



02_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 676



03_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 650



04_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 644



05_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 663



06_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 645



07_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 644



08_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 624



09_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 766

Vygenerované za: 0.77 sekund
4,632,033 návštěv