Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Prohlédnout fotku

Galerie fotek > Piškotový dortík s modelovací čokoládou - fotopostup První fotka Předcházející fotka Další fotka Poslední fotka
05pict7382_t2.jpg
Mezitím, co se korpus chladil, jsem si připravila čokoládovou potahovací hmotu: Nad párou jsem rozpustila 200 g čokolády na vaření (pozor, voda se nesmí vařit), pak do ní přimíchala necelé 4 lžíce pšeničného sirupu. Vznikla nádherná pružná hmota, kterou jsem dala do potravinářské fólie a nehla vychladnout. (Má se prý nechat tak 2 hodiny, ale já to nevydržela a pracovala jsem s ní už asi za půl hodiny. Rozválela jsem ji a vykrájela tvary, které jsem kombinovala se zelenou mléčnou hmotou.

Datum: 30.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Rozměr: 800 x 600 pixely
Velikost: 91.25kB
Zobrazené: 526
Vygenerované za: 0.04 sekund
4,413,667 návštěv